chaltefoto - hei jeg er ei blid jente på 18 år som skriver om dagene sine fra sund folkehøyskole, jeg går på foto, så jau håper dere liker det å haha ha ein fin dag vidre :)

Syk, syk, syk, syk .. Halsbyll

  • 27.08.2012kl.11:42
  • ( 19 )

jeg trodde først at det var  kyssesyken jeg hadde fått, men det var det ikke, jeg skulle til legen her om lørdagen men fant ut at det var stengt å at jeg måtte ha sykklet i 3 tim for å kommet noen som hels plass, fer på sund så er de ikke oppen om lørdagene.. drit altså så jeg måtte ta sykkelen å sykkel hjem igjen til skolen... det var en lang å hard sykkel tur, det skal jeg love deg... men jeg kom meg til legen om søndagen fer da kom min mor å far å hentet meg for jeg plages så veldig my å snakke, fikk ikke i meg mat eller var ikke så mye til stede.men ja jeg fant ut at jeg har fått halsbyll.. ¨å det skal jeg love deg at det gjør vondt som faan !!! får så vitt til å svelge mitt egent spytt, slitter med å snakke å smerte i munnen som gjør meg sprø. jeg liger å bryr meg selv i smerter.. men er så glad for at jeg er hjem til meg selv akkurat no, sammen med mamma å pappa ! jeg går på piller, å sånn andre små ting så tror jeg kommer til å bli frisk i løpe av i morgen, vist ikke så blir det en opprasjon på meg, noe jeg ikke er så gira på... men jeg krysser fingrene for meg selv å håper på at jeg overlev denne HELVETES  smerten !

 


 

bildene er tatt av synne, veninna mi på folkehøy skolen, har ikke tenkt å vis dere noen andre bilder av meg no... haha men ja ja hade bra !

Ut på tur..

  • 21.08.2012kl.16:53
  • ( 0 )

Dagen i dag !

  • 20.08.2012kl.11:26
  • ( 1 )

Oki sorry fer mobil blogging, men det er vel det eneste jeg får til akkurat no. Den første skoledag ble ikke det beste men jeg har blitt kjent med nye folk i dag å kommet mere inn i ja. Så langt så godt. I dag har jeg ikke gjort noe mere en at vi har spist stygg mat å laga nokka rart. Men no sitter vi å bare slapper av i klassen. For å sei det slikt JEG VIL HJEM. Haha.. Men ja ikke nå mere å skrive om no, men ja bilder å sånt skal jeg begynne å lege ut når jeg får innternett på romme.... :) haha men no må eg gå :)))

Da var jeg fram

  • 19.08.2012kl.16:56
  • ( 0 )

Hei. Da har jeg kommet fram til skolen. Jeg har ikke så my å sei akkurat. Har blitt kjent med folk å sånt. Men akkurat no skal jeg løpe te middag... Haha så ja snakkes snart ! :)

Charlotte-Kristin Olsen

18 Nærøy

Hei, jeg er ei jente på 18 år som går på Sund Folkehøyskole, er ikke så langt unna Steinkjer. Jeg har tenkt å skrive litt om hvordan det er å gå på foto skolen der, så vist det er noe du lure på så er det bare å spør :)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits