chaltefoto - hei jeg er ei blid jente på 18 år som skriver om dagene sine fra sund folkehøyskole, jeg går på foto, så jau håper dere liker det å haha ha ein fin dag vidre :)

Velkommen til den nye bloggen min ;)

  • 27.05.2012kl.11:32
  • ( 4 )

Hei, jeg er ei jente på 18 år, navne mitt er charlotte-kristin olsen å jeg skal flytte til sund som ligger at med Steinkjer å er sirka 2 tim å kjør unna der jeg bor. Jeg tenke å skrive litt om hvordan det er å gå på denne folkehøyskolen, jeg har aldri gått på noe sånt før så blir nytt å spenenes for meg, jeg håper dere tar tiden til å lese bloggen min, det har vært kjempe fint :) 
Jeg kommer til å skrive om neste hverdag jeg bor på folkehøyskolen, eller skal prøve så godt jeg kan. Jeg laget denne bloggen mest for at venninnene mine skulle lese den for å se hvordan det går med meg på folkehøyskolen, sånn at de veit hva jeg gjør om dagene å sånt :) så mhm det var vel det...
 Jau altså herre her er meg ;)

 

Charlotte-Kristin Olsen

18 Nærøy

Hei, jeg er ei jente på 18 år som skal begynne på Sund Folkehøyskole, er ikke så langt unna Steinkjer. Jeg har tenkt å skrive litt om hvordan det er å gå på foto skolen der, så vist det er noe du lure på så er det bare å spør ( 19 august begynner bloggen )

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits